Retur fara griji!

Uneori, produsele alese de tine nu iti vin bine sau poate nu sunt pe masura potrivita. Nu este nicio problema, ByEDA te protejeaza in astfel de situatii si poti inlocui sau returna comenzile partial ori integral in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un email pe adresa relatiiclienti[@]byeda.ro in cel mult 14 zile de la livrarea comenzii pentru a-ti exprima dorinta de retragere din contractul la distanta incheiat cu societatea noastra. Produsele trebuie sa fie receptionate la sediul nostru in cel mult 14 zile calendaristice de la livrarea acestora.

Dupa trimiterea notificarii de retragere trebuie sa ambalezi cu grija produsele, avand toate etichetele atasate, in asa fel incat acestea sa fie protejate riguros pe intreaga perioada a transportului. De exemplu, poti refolosi cutia in care ai primit produsele, avand grija ca aceasta sa fie inchisa si ambalata corespunzator. Pe durata transportului pot aparea deteriorari cauzate de manipularea coletelor, de aceea este esential sa fii precaut/a.

Iti reamintim ca produsele de returnat trebuie sa nu fi fost purtate (mai mult decat pentru a le proba), trebuie sa aiba toate etichetele atasate, sa nu aiba urme de murdarie, pete (deodorant, fond de ten etc), mirosuri (inclusiv de parfum), sa nu aiba urme de spalare sau calcare, sa nu fie rupte, agatate sau deteriorate in orice mod. In cazul in care produsele returnate nu sunt in aceeasi stare in care au fost primite, suntem indreptatiti sa diminuam suma de rambursat cu valoarea cheltuielilor de aducere la conformitate sau sa refuzam returul tau.

Tarifele pentru serviciile de aducere la conformitate sunt:

1. Curatatorie: 20 lei/produs

2. Calcatorie: 12 lei/produs

3. Reparatii: in functie de natura reparatiilor necesare, tariful de reparatii este cuprins intre 15 - 45 lei/produs

Te rugam sa descarci, tiparesti si completezi corect, complet si citet formularul de retur disponibil aici si sa il introduci in coletul ce contine produsele returnate. Coletul trebuie receptionat la sediul nostru in interiorul intervalului de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sau, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care ti-ai exprimat dorinta de a returna produsele primite.

In conformitate cu prevederile legale in vigoare privind incheierea contractelor la distanta, contravaloarea transportului pe segmentul retur este in sarcina ta, de aceea te rugam sa alegi curierul dorit si sa achiti taxa de transport calculata de acesta pentru coletul tau. Nu vom putea accepta colete cu plata transportului la destinatie si/sau cu plata ramburs. De asemenea, datorita faptului ca in reteaua Posta Romana nu sunt prestate servicii door to door, nu vom accepta colete expediate prin aceasta companie. Contravaloarea produselor returnate de tine va fi virata in contul bancar completat in formularul de retur.

In cazul in care, la plasarea comenzii, ai ales modalitatea standard de livrare (livrare curier rapid cu cel mai mic tarif afisat si plata online cu cardul sau plata prin transfer bancar), iti vom rambursa inclusiv costurile de transport achitate cu ocazia comenzii.

In cazul in care ai ales o modalitate de livrare non-standard (de exemplu ai ales un curier cu tarif afisat mai mare decat cel mai ieftin si/sau ai achitat comanda la primire, prin serviciul suplimentar de ramburs la destinatie), contravaloarea taxei de expeditie a comenzii nu va fi returnata.

In oricare varianta, taxa pentru kilometri suplimentari practicata de compania de curierat nu va fi returnata.

In termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului tau, ByEDA se obliga sa evalueze si ramburseze contravaloarea produselor returnate.

Cumparaturi fara riscuri pe www.byeda.ro!

Product added to wishlist