Livrarea comenzilor

Comenzi expediate in Romania

ByEDA.ro livreaza pe intreg teritoriul Romaniei. Costul aferent expeditiei coletului tau va fi calculat in timp real de curierii nostri si afisat in cosul de cumparaturi. Tariful de expeditie afisat este perceput integral de companiile de curierat, ByEDA.ro nu percepe niciun fel de alte taxe.

Tariful afisat pentru plata online cu cardul sau prin transfer bancar va fi intotdeauna mai mic decat cel pentru plata ramburs datorita faptului ca serviciul de plata ramburs este taxat suplimentar de companiile de curierat. Tocmai de aceea incurajam clientii nostri sa achite comenzile online, cu cardul, in deplina siguranta! Veti beneficia, de prioritate la procesarea comenzii si de tarife avantajoase pentru expeditiile nationale.

Anumite destinatii (adrese) se pot afla in afara zonei 0 de livrare a curierilor, motiv pentru care acestia percep taxe suplimentare pentru livrarea coletelor la aceste destinatii. Ne pare rau daca acesta este cazul tau, insa trebuie sa stii ca poti oricand sa ne soliciti livrarea in cel mai apropiat sediu Fan Courier. Pentru asta, te rugam sa ne contactezi telefonic dupa finalizarea comenzii.

Te rugam verifica aici lista localitatilor incluse in zona 0.

Termenul general de livrare este afisat pe pagina fiecarui produs si este exprimat in zile lucratoare. De asemenea, termenul estimat de livrare apare si in sumarul cosului de cumparaturi, inainte de finalizarea comenzii. In cazul in care comanda contine produse cu disponibilitate diferita, termenul de livrare va fi conform cu cel mai lung termen afisat.

Termenul de livrare este valabil din momentul inregistrarii comenzii, fara a fi afectat de eventuale modificari ale acestuia, aparute ulterior, insa in perioadele de varf, datorita volumului mare de comenzi inregistrate, pot aparea mici intarzieri in procesarea si livrarea comenzilor. 

Sistemul nostru iti va trimite automat un email in care vei primi informatii cu privire la coletul tau, numarul de AWB si un link de urmarire a acestuia.

Productia si procesarea comenzii tale este efectuata operativ, insa depinde de volumul de comenzi aflate in lucru in atelierul care realizeaza productia. Termenul afisat pe pagina produselor tine cont de eventualele intarzieri care pot sa apara, insa unele situatii imprevizibile pot genera timpi suplimentari, de exemplu in situatia in care produsele lipsesc din stocul furnizorului sau exista un numar neasteptat de mare de comenzi aflate in executie.

Tariful de livrare a coletelor este valabil conform termenilor si conditiilor curierului ales de tine, documentele in cauza fiind disponibile pentru consultare pe paginile web ale curierilor. Pentru livrarile catre adrese situate in afara ariei de acoperire a serviciului standard se vor aplica taxe suplimentare in cuantum de 21 lei, indiferent de numarul kilometrilor suplimentari parcursi.

Comenzi cu plata ramburs la livrare: comenzile plasate cu plata ramburs la curier reprezinta o modalitate non-standard de livrare. Pentru procesarea incasarii acestor comenzi, curierul percepe o taxa fixa. Valoarea totala a tarifului de transport este afisata in cosul de cumparaturi si include toate taxele si comisioanele aferente expeditiei. 

Agentii de curierat te vor notifica prin SMS cu privire la data si ora estimate pentru livrarea coletelor tale. Ei vor efectua 2 (doua) tentative de livrare la adresa inregistrata de tine in site, iar daca nu se poate efectua livrarea, coletul tau va fi pastrat in depozitul local al curierului timp de maximul 3 zile calendaristice, urmand a fi returnat la sediul nostru. Pentru a retrimite coletul inspre tine, va fi necesar sa achiti inca o data tariful de transport, altfel comanda va fi considerată drept refuzata si va intra in procedura de retur.

Pentru a evita situatiile neplacute, te rugam sa acorzi atentie sporita la completarea in siteul nostru a urmatoarelor informatii:

- ADRESA DE LIVRARE: trebuie sa fie corecta si completa, inclusiv codul poștal

- NUMARUL DE TELEFON: trebuie sa fie completat pentru ca tu sa poti fi contactat/a de curier in vederea livrarii

In cazul in care ai nevoie de ajutor pentru identificarea codului tau postal, poti apela la acest siteTe rugam sa fii atent(a) la numarul cladirii in momentul in care alegi codul postal.

Limitarea raspunderii

In anumite perioade, in care volumul livrarilor efectuate de partenerii nostri de la Fan Courier este, in mod traditional, crescut (de exemplu: Paste, Craciun, BlackFriday etc), exista posibilitatea ca livrarea comenzii tale sa sufere o intarziere rezonabila. Aceasta intarziere nu constituie o incalcare a contractului incheiat intre Client si Vanzator, fiind in afara controlului nostru. Te rugam sa urmaresti pe site-ul curierului evolutia coletului tau si te asiguram ca acesta va ajunge la tine si te vei putea bucura de produsele alese.

__________________

Notă: 

Iti punem la dispoziție modalitatea de plata cu cardul bancar fara comision de plata, in deplina siguranta, la finalizarea comenzii tale si te incurajam sa o alegi. Vei economisi, astfel si diferenta dintre tariful de livrare standard si cel cu plata ramburs. 

Daca, totusi, preferi sa achiti Ramburs contravaloarea comenzii tale, te rugam sa te asiguri ca, la momentul livrarii acesteia, ai asupra ta suficient numerar pentru a o achita. Te rugam sa tii cont de faptul ca agentii companiilor de curierat nu au obligatia de a avea asupra lor numerar pentru a acorda rest.

Comenzi expediate catre tari membre ale Uniunii Europene

Logo DHL

Comenzile tale ajung in 24-48 de ore de la ridicarea coletelor prin DHL Express - serviciul par avion!

ByEDA.ro livreaza comenzile tale catre alte tari membre ale Uniunii Europene, in sistem Door-to-Door, in urmatoarele conditii:

- Comenzile sunt plasate de pe un cont de client valid, inregistrat cu toate datele necesare in vederea identificarii destinatarului, inclusiv cod postal, regiune/comitat/judet si obligatoriu cu numar de telefon mobil valid

- Comenzile sunt achitate online cu cardul bancar direct pe site-ul nostru, complet securizat, prin intermediul partenerului nostru, Netopia MobilPay

ByEDA.ro nu colecteaza datele cardului tau bancar, detaliile acestuia nu ajung in posesia noastra, fiind necesare exclusiv pentru procesarea platii de catre partenerul nostru.

- Comenzile contin produse care pot fi ambalate in colete de pana la 2 kg si dimensiune de maximum 35x26x10 cm

- Comenzile plasate din tari membre UE nu pot fi achitate ramburs!

In functie de tara din care plasezi comanda, costul expeditiei va fi afisat in timp real, pentru adresa inregistrata de tine. Tarifele incep de la 18 EUR/colet

ATENTIE: DHL pune la dispozitia tuturor destinatarilor aplicatia ODD, prin care poate fi aleasa data, ora si adresa de livrare, conform politicii de utilizare a serviciului. Vei primi prin email linkul de urmarire imediat ce comanda a fost ridicata, iar prin aplicatia On Demand Delivery (ODD) poti efectua modificari asupra adresei de destinatie, poti solicita retinerea coletului la DHL pe o perioada de timp si, desigur, poti vedea unde anume este coletul tau in fiecare clipa. 

Te atentionam asupra faptului ca banca ta poate aplica comisioane de schimb valutar la momentul platii cu cardul online. Te rugam sa consulti lista de taxe si comisioane pusa la dispozitie de banca ta. 

ByEDA.ro si procesatorul de plati online Netopia Mobilpay nu vor stoca in niciun fel datele cardului tau bancar. Acestea sunt introduse de tine intr-o interfata securizata, iar plata este validata prin 3DSecure/Verified by Visa, in functie de cardul tau bancar. Plata online cu cardul bancar nu presupune niciun fel de comisioane din partea Netopia Mobilpay, singurele comisioane aplicabile fiind cele stabilite de banca ta, in directa relatie cu serviciile tale bancare.

Pentru a evita situatiile neplacute, te rugam sa acorzi atentie sporita la completarea in siteul nostru a urmatoarelor informatii:

- ADRESA DE LIVRARE: trebuie sa fie corecta si completa, inclusiv codul poștal

- NUMARUL DE TELEFON: trebuie sa fie completat pentru ca tu sa poti fi contactat/a de curier in vederea livrarii

Limitarea raspunderii

In anumite perioade, in care volumul livrarilor efectuate de partenerii nostri de la Fan Courier si DHL Express este, in mod traditional, crescut (de exemplu: Paste, Craciun, BlackFriday etc), exista posibilitatea ca livrarea comenzii tale sa sufere o intarziere rezonabila. Aceasta intarziere nu constituie o incalcare a contractului incheiat intre Client si Vanzator, fiind in afara controlului nostru. Te rugam sa urmaresti pe site-ul curierului evolutia coletului tau si te asiguram ca acesta va ajunge la tine si te vei putea bucura de produsele alese.

Iti multumim ca ai ales sa cumperi de la ByEDA.ro!

Produs adaugat in wishlist