Paltoane si trenciuri

Paltoane si trenciuri | byEDA.ro

De nelipsit din garderoba - paltoanele si trenciurile sunt vedetele vestimentatiei de toamna/iarna

Toamna, iarna si primavara sunt anotimpurile in care imbracamintea exterioara are dublu rol - estetic si functional. Trebuie sa protejeze de frig si, in acelasi timp, sa fie adevarate declaratii de stil si eleganta vestimentara.

Trenciurile, initial avand doar scop utilitar, sunt astazi piese statement, care intregesc si innobileaza prezenta fiecarei femei. Inchidere cu nasturi, cordon, platca decorativa - fiecare detaliu este atent ales pentru a defini acel "je ne sais quoi" la care viseaza fiecare femeie.

Paltoanele cu croieli atemporale te insotesc sezon dupa sezon, fara a fi influentate de trenduri trecatoare. Alege culorile elegante si mereu la moda precum camel, gri, kaki sau negru si transforma achizitia intr-o investitie isteata - le vei purta ani la rand fara griji!

Trenciurile si paltoanele ByEDA sunt confectionate din tesaturi de cea mai buna calitate, avand croieli atent alese si executie ireprosabila - pentru ca "Fabricat in Romania" chiar este o emblema a excelentei in domeniul vestimentar!

Produs adaugat in wishlist