Politica de confidentialitate

DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE

ByEDA se obliga sa va protejeze datele personale.

Acest angajament de confidentialitate explica modul de colectare a datelor si practicile utilizate pe site-ul www.byEDA.ro; nu se adreseaza altor produse sau servicii. Accesand site-ul, acceptati colectarea de informatii si practicile descrise in aceasta Declaratie de Confidentialitate.

 

Ce fel de informatii colectam la www.byEDA.ro ?

Informatiile sunt colectate atunci cand lansezi o comanda, cand te inregistrezi ca utilizator, cand ne trimiti un e-mail, cand purtam o convorbire telefonica sau cand te abonezi la un serviciu sau club. Aceste informatii pot include:

  • numele tau
  • adresa postala
  • adresa de e-mail
  • numarul de telefon sau de fax,

impreuna cu alte informatii personale sau de referinta pe care accepti sa le colectam.

De asemenea, poti include informatii despre alte persoane, pe care le trimiti catre noi, de ex. numele si adresa unui destinatar al produselor.

In paralel, putem folosi o tehnologie pentru a identifica tipul de browser pe care il folosesti, domeniul de pe care intri pe www.byEDA.ro si paginile pe care le vizitezi la www.byEDA.ro. Aceasta tehnologie ne ajuta sa intelegem mai bine felul in care www.byEDA.ro poate raspunde nevoilor tale, prin imbunatatirea imaginii si a continutului oferite in website.

 

Acordul tau

Prin folosirea website-ului www.byEDA.ro sau prin cumpararea de produse de la www.byEDA.ro iti declari acordul in mod explicit privind colectarea de informatii si folosirea lor asa cum a fost specificat in acest document.

Este posibil ca la intervale de timp aceste specificatii sa fie modificate, de aceea iti sugeram sa re-vizitezi aceasta pagina.

Prezentul document face parte integranta din Termenii si Conditiile de operare ai www.byEDA.ro.

Produs adaugat in wishlist