Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.byeda.ro

Actualizat la 24.05.2023

Accesarea si folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea completa a documentului.

1. Definitii si termeni

 • Cumparator – persoana fizica sau juridica ce plaseaza o Comanda.
 • Vanzator – societatea comerciala Atmax Project SRL, prin magazinul online www.byEDA.ro, denumita in continuare byEDA
 • Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator si partenerii sai contractuali, Cumparatorului.
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul isi exprima dorinta de a achizitiona bunuri si/sau servicii de la Vanzator, sub forma aleasa de Cumparator (denumire, marime, culoare etc)
 • Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea documentului fiscal (factura fiscala).
 • Utilizarea produselor - toate produsele disponibile pe site-ul www.byEDA.ro sunt destinate utilizarii personale. Niciun produs nu este destinat revanzarii, iar plasarea de comenzi in acest scop va duce la anularea acestora si la luarea masurilor legale pentru a impiedica revanzarea produselor, copierea, replicarea sau modificarea produselor in scopul revanzarii acestora

2. Documente contractuale

2.1   Prin înregistrarea unei comenzi electronice pe site-ul byeda.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare electronica prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

2.2   Vanzatorul va informa Cumparatorul, prin mesaje distincte, despre inregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii. Inregistrarea unei comenzi online de catre Vanzator, discutiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare si confirmare ferme ale comenzii si, in consecinta, NU semnifica incheierea contractului la distanta.

2.3   Daca Vanzatorul confirma explicit o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii de catre Cumparator. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare scrisa (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator privind emiterea facturii fiscale aferente produselor sau serviciilor solicitate, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

2.4   Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre Vanzator a disponibilitatii stocului, a pretului, precum si a caracteristicilor produselor, respectiv a serviciilor solicitate de Cumparator.

2.5   SC ATMAX PROJECT SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor in cauza.

3. Obiectul contractului

Vanzarea Produselor, respectiv prestarea Serviciilor, in conformitate cu disponibilitatea stocului, pretul si caracteristicile mentionate reprezinta obiectul contractului. Preturile afisate sunt in RON si conțin toate taxele, cu exceptia costului serviciului de livrare, care va fi evidentiat separat in cosul de cumparaturi dupa inregistrarea adresei de livrare si care se adauga la pretul produselor comandate. 

 4. Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client Cumparatorul este de acord sa furnizeze informatii reale, corecte, actuale si complete, in functie de specificatiile din formularele aferente. In situatia in care considera ca aceasta obligatie nu este respectata, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul la serviciile sale, fara o notificare prealabila, pe o perioada nedeterminata. Autentificarea ca membru pe site-ul byeda.ro se efectueaza in baza adresei de e-mail si a unei parole definita de Cumparator. Pastrarea in siguranta a datelor de acces reprezinta responsabilitatea Cumparatorului si consecintele desfasurarii oricarei activitati in contul de client ii revin integral.

Cumparatorul poate folosi, in vederea inregistrarii ca membru, facilitatile de inregistrare cu contul de Facebook sau cu contul de Gmail, optiuni disponibile la inregistrare. Aplicatiile care faciliteaza utilizarea conturilor de Facebook si/sau Gmail sunt validate de fiecare entitate in parte, fiind dezvoltate de Atmax Project SRL in conformitate cu prevederile companiilor in cauza.

5. Comanda Clientului

Cumparatorul se conecteaza in Site folosind datele de acces inregistrate anterior sau contul de Facebook/Gmail, selecteaza produsele, apasa butonul “Adauga”. In “Cosul meu”, clientul are posibilitatea sa parcurga lista produselor, sa modifice cantitatile si sa confirme intentia de cumparare prin accesarea butonului “Finalizeaza comanda”. Aceasta operatiune se realizeaza prin completarea sau selectarea adreselor de livrare si/sau facturare si prin exprimarea acordului cu dispozitiile prezentului document. Cumparatorul va alege modalitatea de plata preferata (online cu card bancar, transfer bancar din online banking sau prin ordin de plata (OP) sau ramburs cu numerar la livrare).

Vanzatorul poate decide sa ofere pentru oricare dintre produse una sau mai multe modalitati de plata. Ca regula generala, produsele cu valoare mai mare de 300 RON vor avea activata exclusiv modalitatile de plata online cu cardul si transfer bancar. Vanzatorul poate decide sa activeze modalitatea de plata ramburs si pentru aceste produse, insa nu este obligat.

Vanzatorul va transmite confirmarea de primire a comenzii prin e-mail la adresa inregistrata de Cumparator. Confirmarea va contine codul comenzii, continutul acesteia, data, informatii despre livrare si factura. Aceste informatii se regasesc si in sectiunea Istoric comenzi a contului de utilizator.

Comenzile plasate dintr-una din tarile membre UE catre care efectuam livrari pot fi achitate numai online cu card bancar sau prin transfer bancar din online banking sau cu ordin de plată.

ByEDA isi rezerva dreptul de a restrictiona, total sau partial, accesul Cumparatorului la functionalitati ale magazinului, cum ar fi anumite modalitati de livrare sau plata, daca se constata un comportament abuziv din partea Cumparatorului pe parcursul procesului de inregistrare si livrare a comenzilor. 

6. Pretul Contractului

Contravaloarea Produselor si a Serviciilor prestate, cuprinse in comanda validata prin confirmarea de catre Vanzator, constituie pretul contractului. Cu toate acestea, Societatea atentioneaza asupra faptului ca pot exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale site-ului sau erori, pretul afisat pe site sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Cumparatorul in cel mai scurt timp asupra pretului corect, inainte de a valida Comanda. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile plasate in cazurile in care, ca urmare a unori erori, preturile afisate sunt in mod evident eronate si va informa Cumparatorul in cel mai scurt timp asupra situatiei in cauza.

7. Modalitati de plata

Plata pretului Contractului poate fi efectuata printr-una dintre urmatoarele modalitati, functie de optiunea clientului

 • plata online cu card (card personal sau al societatii cumparatoare, in conditii de deplina securitate; platile se realizeaza prin intermediul Netopia MobilPay.ro); 

 • plata prin transfer bancar sau OP (plata va fi efectuata manual de client, prin transfer bancar din online banking sau cu ordin de plata (OP) la ghiseul bancii sale; acest mod de plata genereaza o intarziere de procesare egala cu durata necesara operarii de catre banca clientului a operatiunii);

 • plata prin PayPal (prin cont PayPal sau cu cardul, realizata prin intermediul interfetei securizate PayPal, valabil la plati in Euro)

 • numerar ramburs la livrare (plata va fi facuta in lei conform pretului Contractului si se va face la comisionarul care efectueaza livrarea).

ByEDA.ro nu percepe comisioane pentru modalitatile de plata puse la dispozitia clientului.

Plata online cu card bancar se efectueaza in LEI ROMANESTI (RON) si este supusa eventualelor comisioane de plata, schimb valutar sau altor taxe impuse de banca emitenta. Te rugam sa consulti lista de taxe si comisioane aferenta cardului tau bancar.

Plata prin transfer bancar sau OP, din online banking sau la ghiseul bancii, se efectueaza in LEI ROMANESTI (RON) si este supusa eventualelor comisioane de plata, schimb valutar sau altor taxe impuse de banca ta. Te rugam sa consulti lista de taxe si comisioane aferenta contului tau curent.

Plata numerar ramburs la livrare este taxata suplimentar de companiile de curierat cu o suma fixa pentru procesarea incasarilor. Acest comision este inclus in taxa de livrare afisata prin selectarea platii ramburs, asadar suma afisata la finalizarea comenzii este aceeasi cu suma pe care o vei achita agentului de curierat.

8. Livrarea Produselor

Livrarea articolelor vestimentare comercializate de magazinul ByEDA.ro se realizeaza contracost la adresa de livrare definita de catre Client in formularul de comanda, utilizand un serviciu de curierat rapid. Contravaloarea serviciului de livrare este calculata automat in functie de adresa Cumparatorului si va fi evidentiata separat in comanda.

Modalitatea de livrare standard este prin curier rapid cu plata anticipata (card bancar sau transfer bancar ori PayPal). Pentru a beneficia de modalitatea standard de livrare, Cumparatorul trebuie sa aleaga plata online cu cardul sau prin transfer bancar - caz in care va beneficia de cel mai mic tarif de livrare disponibil pentru adresa inregistrata.

Selectarea modalitatii de livrare prin curier rapid cu plata ramburs la destinatie presupune prestarea unui serviciu suplimentar, acela de acceptare a platii prin intermediul companiei de curierat. Aceasta modalitate de livrare este non-standard.

Termenul general de livrare este afisat pe pagina fiecarui produs si este exprimat in zile lucratoare. De asemenea, termenul estimat de livrare apare si in sumarul cosului de cumparaturi, inainte de finalizarea comenzii. In cazul in care comanda contine produse cu disponibilitate diferita, termenul de livrare va fi conform cu cel mai lung termen afisat.

Termenul de livrare este valabil din momentul inregistrarii comenzii, fara a fi afectat de eventuale modificari ale acestuia, aparute ulterior, insa in perioadele de varf, datorita volumului mare de comenzi inregistrate, pot aparea mici intarzieri in procesarea si livrarea comenzilor. 

Prin exceptie, in perioadele aglomerate companiile de curierat care efectueaza livrarea isi rezerva dreptul de a intarzia livrarea in functie de gradul de incarcare avut, acest lucru neconstituind o incalcare a prezentului document.

Pasii de livrare sunt urmatorii: la confirmarea comenzii de catre Vanzator sistemul emite automat documentele de expeditie care vor fi transmise prin e-mail Cumparatorului si care contin numarul de urmarire a expeditiei (AWB), ce poate fi utilizat pe site-ul curierului pentru a urmari evoluția expeditiei si care va fi folosit de Cumparator in comunicarile sale cu societatea de curierat. La primirea expeditiei Cumparatorul are obligatia sa verifice din punct de vedere cantitativ si calitativ coletele, pe baza etichetarii acestora.

Vanzatorul, in cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 zile calendaristice. Vanzatorul nu va fi tinut responsabil pentru eventuale pierderi sau orice alte daune suferite de Cumparator atunci cand livrarea nu poate fi efectuata datorita indisponibilitatii produselor. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzacției, a invalidarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului. Vanzatorul va depune eforturi rezonabile in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site cu privire la disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor comercializate.

9. Politica de returnare

Potrivit legislatiei in vigoare (OUG 34/2014), Cumparatorul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris Vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, cu suportarea de Cumparator a cheltuielilor de returnare. Returnarea produselor se va face in ambalajul original, cu etichetele intacte. Produsele trebuie sa fie nefolosite, fara urme de uzura (pete, miros, urme de spalare etc), rupturi sau alte defecte de orice natura. Produsele trebuie ambalate cu grija, similar modului in care au fost primite de catre client. 

In situatia in care produsele returnate prezinta neconformitati de natura celor mentionate mai sus, inclusiv deficiente privind ambalarea la retur, Vanzatorul are dreptul de a retine din suma de restituit contravaloarea serviciilor de aducere la conformitate sau de a refuza returnarea.

Prin "servicii de aducere la conformitate" se inteleg toate serviciile de curatatorie, calcatorie sau reparatii necesare pentru a reintroduce produsele returnate in fluxul de vanzari in stare impecabila.

Tarifele pentru serviciile de aducere la conformitate sunt:

1. Curatatorie: 20 - 100 lei/produs, in functie de categoria acestuia

2. Calcatorie: 12 - 60 lei/produs, in functie de categoria acestuia

3. Reparatii: in functie de natura reparatiilor necesare, tariful de reparatii este cuprins intre 15 - 200 lei/produs

In situatia in care neconformitatea nu poate fi eliminata cu usurinta, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produsului deteriorat si de a-l inapoia Cumparatorului. Toate taxele aferente expeditiei (tur si retur) vor fi suportate de Cumparator la livrarea coletului inapoiat.

Legislatia in vigoare prevede dreptul Cumparatorului de a i se rambursa inclusiv costul livrarii initiale a comenzii, daca acesta a ales modalitatea standard de livrare pusa la dispozitie de Vanzator. In cadrul magazinului online ByEDA.ro, modalitatea standard de livrare pusa la dispozitie este curieratul rapid cu plata online cu cardul. In acest sens, livrarea cu plata ramburs nu reprezinta o modalitate standard de livrare, iar Cumparatorul nu va beneficia de dreptul de recuperare a costului de livrare initial. 

Pasii pentru a efectua returnarea sunt:

- in sectiunea Contul tau, in Istoric comenzi se selecteaza codul comenzii care contine produsul de returnat si se bifeaza produsul care se doreste a fi returnat. Cumparatorul este incurajat (fara a fi obligat) sa completeze motivul pentru care solicita returul, in vederea imbunatatirii calitatii produselor si serviciilor oferite.

- daca doreste inlocuirea produsului cu o alta marime sau un alt produs, Cumparatorul va mentiona detaliile noului produs (denumire, culoare, marime).

- in vederea rambursarii contravalorii produsului returnat, in cazul in care comanda a fost achitata ramburs la livrare, Cumparatorul va specifica un cont IBAN si numele titularului acestuia. 

- prin efectuarea unui click pe butonul “Solicita o returnare” se va transmite solicitarea de retur catre Vanzator, care va contacta Cumparatorul, in termen de 24-48 de ore lucratoare, pentru a stabili modul de finalizare a operatiunii.

- Vanzatorul va organiza preluarea de la Cumparator si aducerea la sediul Vanzatorului a coletului ce contine produsul returnat. Cumparatorul va preda curierului coletul pentru retur, asigurandu-se ca produsul a fost pliat cu grija si ambalat corespunzator, astfel incat sa fie protejat de durata transportului. Orice deteriorare petrecuta pe durata transportului cade in sarcina expeditorului. Vanzatorul va informa Cumparatorul asupra inregistrarii comenzii de ridicare a returului de la adresa mentionata, astfel incat predarea produselor catre curier in termenul stabilit este responsabilitatea Cumparatorului. 

- in cazul returului cu solicitare de inlocuire (de marime, de culoare, cu alt produs similar), valabil o singura data pe comanda, taxele de transport al returului si al livrarii produsului inlocuitor sunt suportate de Vanzator, cu exceptia taxelor pentru kilometri suplimentari, aplicate de companiile de curierat pentru localitatile din afara ariei de acoperire. De la a doua solicitare de inlocuire pentru aceeasi comanda, taxele de transport (15 lei / segment) sunt suportate de Cumparator.

- in cazul returului cu solicitare de rambursare contravaloare, taxele de transport al returului in cuantum de 15 lei sunt suportate de Cumparator. In cazul returului preluat dintr-o localitate din afara arieri de acoperire, se poate aplica taxa pentru kilometri suplimentari, conform tarifelor companiilor de curierat. Taxele de transport aferente returului vor fi retinute din suma ce urmeaza sa fie rambursata. 

- dupa receptia produsului la sediul Vanzatorului si constatarea conformitatii acestuia, Vanzatorul va actualiza stadiul returului in sistem. Termenul de procesare a returului este de maximum 14 de zile, iar rambursarea sumelor aferente se va efectua in contul bancar specificat de Cumparator sau, dupa caz, pe cardul bancar folosit la achitarea comenzii.

___________

Va rugam sa tineti cont de faptul ca unele produse oferite prin intermediul platfomei ByEDA intra sub incidenta articolului 16 litera c) din OUG 34/2014, fiind confectionate la comanda conform specificatiilor clientului. Produsele prezentate pe site au caracter pur informativ, ele fiind manufacturate in urma comenzilor Dvs. De aceea, aceste produse sunt exceptate de la prevederile articolelor 9-15 din OUG 34/2014 privind contractele la distanta si contractele inafara spatiilor comerciale.

Renuntarea in mod repetat la comenzile efectuate, inainte sau dupa livrarea acestora, intr-un mod care denota un comportament anormal al Cumparatorului va putea fi considerata abuz. Cumparatorii care vor demonstra un astfel de comportament nejustificat vor putea fi inscrisi in lista de Clienti neseriosi, nemaiavand posibilitatea de a efectua comenzi pe site-ul nostru.

10.  Politica de confidentialitate

DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE

ByEDA se obliga sa va protejeze datele personale.

Acest angajament de confidentialitate explica modul de colectare a datelor si practicile utilizate pe site-ul www.byEDA.ro; nu se adreseaza altor produse sau servicii. Accesand site-ul, acceptati colectarea de informatii si practicile descrise in aceasta Declaratie de Confidentialitate.

 

Ce fel de informații colectam la www.byEDA.ro ?

Informatiile sunt colectate atunci cand lansezi o comanda, cand te inregistrezi ca utilizator, cand ne trimiti un e-mail, cand purtam o convorbire telefonica sau cand te abonezi la un serviciu sau club. Aceste informatii pot include:

 • numele tau
 • adresa postala
 • adresa de e-mail
 • numarul de telefon si de fax,

impreuna cu alte informatii personale sau de referinta pe care accepti sa le colectam.

In vederea procesarii returului de marfa, la solicitarea ta, suntem obligati sa colectam si urmatoarele date: CNP, cont bancar. Aceste date sunt obligatorii la procesarea documentelor contabile privind retururile de marfa si nu sunt folosite sau transferate in niciun alt scop.

De asemenea, poti include informatii despre alte persoane, pe care le trimiti catre noi, de ex. numele si adresa unui destinatar al produselor.

NEWSLETTER - BULETIN INFORMATIV

Clientii care si-au exprimat explicit acordul de a primi buletine informative (newsletter) de la www.byeda.ro sunt informati ca, in vederea derularii acestui serviciu, datele lor personale sunt transferate catre un partener al www.byeda.ro, si anume mailchimp.

Datele transferate sunt:

 • numele tau
 • adresa de email
 • valoarea comenzilor plasate

Fiecare newsletter transmis prin sistemul mailchimp contine un link ce iti permite dezabonarea de la acest serviciu, iar ulterior dezabonarii tale toate datele tale personale vor fi eliminate din posesia partenerului nostru.

RECUPERARE COS DE CUMPARATURI ABANDONAT

Clientii inregistrati (logati, conectati) care efectueaza simulari de cumparaturi pe platforma noastra, fara a finaliza comanda, vor primi un email de tip reminder din partea sistemului nostru, ce va contine un buton ce face trimitere catre simularea de cos de cumparaturi efectuata de client. Pentru a putea accesa informatiile, clientul trebuie sa se logheze in sistem cu userul si parola alese, moment in care poate modifica, elimina sau finaliza comanda respectiva. 

Comenzile nefinalizate se sterg automat din sistem la 48 ore dupa abandonarea lor. Tehnologia care ne permite recuperarea cosului de cumparaturi abandonat nu presupune transfer de date personale catre parteneri si se efectueaza pe baza tehnologiilor furnizate de fisierele cookie.

In paralel, putem folosi o tehnologie pentru a identifica tipul de browser pe care il folosesti, domeniul-sursa de pe care intri pe www.byEDA.ro si paginile pe care le vizitezi la www.byEDA.ro. Aceasta tehnologie ne ajuta sa intelegem mai bine felul in care www.byEDA.ro poate raspunde nevoilor tale, prin imbunatatrirea imaginii si a continutului oferite in website.

Aceste date sunt stocate sub forma de fisiere cookie - mici fisiere text ce contin identificatorul unic al aparatului de pe care ai accesat site-ul (calculator, telefon, tableta etc) si data la care ai efectuat ultima vizita pe site-ul nostru. Aceste fisiere nu sunt virusi si nici nu permit identificarea ta ca persoana. Fisierele cookie au o durata de viata setata, dupa expirarea acesteia ele devenind inactive.

Pentru a afla si intelege mai multe cu privire la modul la care se stocheaza si proceseaza datele tale pe internet, poti accesa site-ul YourOnlineChoices.eu, de unde poti verifica toate tipurile de stocare si prelucrare a datelor tale, indiferent de operatorul de servicii si poti activa sau dezactiva anumite functii, conform dorintelor tale.

In lipsa acordului tau privind colectarea si procesarea datelor tale personale, conform celor specificate mai sus, ne este imposibil sa iti furnizam serviciile platformei noastre si te rugam sa nu iti creezi cont pe site-ul nostru.

 

Acordul tau

Prin folosirea website-ului www.byEDA.ro sau prin cumpararea de produse de la www.byEDA.ro iti declari acordul in mod explicit privind colectarea de informatii si folosirea lor asa cum a fost specificat in acest document.

Este posibil ca la intervale de timp aceste specificatii sa fie modificate, de aceea iti sugeram sa re-vizitezi aceasta pagina.

11. Limitare de responsabilitate 

Ca urmare a legislatiei in vigoare, Vanzatorul nu poate fi responsabil in ceea ce priveste:

- intarzierile la livrare datorate furnizorilor, curierilor sau altor parteneri terti aflati in relatii contractuale cu acestia;

- deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul livrarii catre Cumparator, care cad in sarcina transportatorului;

- informatiile eronate furnizate de Cumparator.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza o comanda din motive bine intemeiate, cum ar fi lipsa stocului pentru produsul comandat sau identificarea unei erori in informatiile despre produs sau pretul acestuia. 

Va informam ca imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Datorita parametrilor de calibrare diferiti pe care diversele dispozitive de afisare (monitoare, telefoane mobile, tablete) ii pot avea, culoarea produselor afisate in fotografii poate fi usor diferita de a produsului fizic. ByEDA depune toate eforturile necesare pentru afisarea corecta a culorilor, dar modul in care dispozitivul Dvs face acest lucru nu este sub controlul nostru, motiv pentru care nu pot fi considerate incalcari ale contractului eventualele diferente de nuante intre fotografii si produsele livrate.

12. Legea aplicabila 

Prezentul document este supus legii romane in vigoare. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente in jurisdictia carora isi are sediul Vanzatorul. 

13. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14. Proprietate intelectuala

Marca EDA este marca inregistrata. Site-ul byeda.ro si toate elementele acestuia se supun legislatiei privind protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul proprietarului a oricarui element cuprins in acest site este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate produsele disponibile in magazinul online www.byeda.ro sunt originale, realizate de artisti, designeri si ilustratori cu scopul de a furniza articole vestimentare de inalta calitate catre clientii site-ului. 

Folosirea, fara acordul proprietarului sau al autorilor/designerilor, a imaginilor, produselor sau serviciilor propuse catre public in alt scop decat uzul personal reprezinta o incalcare a drepturilor de autor si va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

15. Dispozitii finale

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara notificarea prealabila a Cumparatorului.

Utilizarea site-ului www.byEDA.ro intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii site-ului sau societatii noastre reprezinta utilizare abuziva. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Ne rezervam dreptul de a acsiona in justitie orice tentativa de atac sau accesare neautorizata si abuziva asupra site-ului nostru, in limita maxima permisa de legislatia in vigoare.

                                          

Site-ul byeda.ro este proprietatea SC ATMAX PROJECT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Bucuresti, B-dul Burebista nr 3 bloc D16 Ap 43, Sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/16552/2017, cod unic de identificare RO38279647.

Produs adaugat in wishlist