• -40%
Dakota - Hanorac cu gluga din bumbac - byEDA - Rosu corai
Dakota - Hanorac cu gluga din bumbac - byEDA - Rosu corai
Dakota - Hanorac cu gluga din bumbac - byEDA - Rosu corai
Dakota - Hanorac cu gluga din bumbac - byEDA - Rosu corai
Dakota - Hanorac cu gluga din bumbac - byEDA - Rosu corai
Dakota - Hanorac cu gluga din bumbac - byEDA - Rosu corai

Hanorac Dakota

HDW1135RXS
Stoc limitat
35,03 € 58,38 € -40%
Livrare estimata: 1-3 zile lucratoare

Hanorac cu gluga din bumbac

Culoare
  • Rosu corai
  • Cappuccino
Marime

Hanorac din bumbac. Hanorac cu gluga din bumbac. Hanorac cu umerii cazuti.

Hanoracul Dakota este o optiune lejera, confortabila si plina de energie pentru un look relaxat. Hanoracul are gluga cu snur, dublata, umerii cazuti si manecile usor largute, iar croiala generala este lejera.

Disponibil intr-o varietate de culori potrivite pentru sezonul curent, hanoracul Dakota e o piesa de nelipsit din garderoba ta.

Consulta ghidul de marimi pentru alegerea masurii potrivite. Produsul a fost creat cu fit mediu, insa daca preferi un fit mai lejer, alege cu o masura mai mare decat de obicei.

Instructiuni de ingrijire:

Spalare la 30 grade C, impreuna cu culori similare. Recomandam spalarea pe dos. Stoarcere la 600 rpm. Dozeaza cu atentie detergentul si balsamul de rufe. A NU se folosi inalbitor. Calcare la temperatura medie-ridicata, cu sau fara abur. 

Fabricat cu grija in Romania.

Gen
Femei
Material
80% Bumbac, 20% Poliester
Densitate material
320 g/mp
Gluga
Cu snur
Dublata
Stil
Medium Fit
Maneci
Cu umerii cazuti
Lungi
Fabricat in
Romania

byEDA este, inainte de orice, o marca de imbracaminte de calitate superioara, inspirata din cele mai noi tendinte internationale. De la tricouri clasice la modele supradimensionate, de la hanorace cu fermoar la variante oversize cu gluga si buzunare, rochii, pantaloni, salopete - designerii si graficienii byEDA acopera, pas cu pas, nevoile vestimentare ale publicului atent la detalii.

Suntem direct interesati sa oferim haine de cea mai buna calitate, motiv pentru care suntem foarte exigenti cu furnizorii nostri:

- achizitionam utilajele de confectionare de la furnizori romani, care asigura suportul tehnic permanent, astfel incat toate operatiunile de croire, coasere si finisare sa fie realizate la calitate optima

- alegem tesaturi de calitate premium, de la tesatorii renumite pentru colaborarile cu nume mari ale modei internationale, astfel incat produsele finite sa aiba tinuta perfecta, sa isi pastreze culoarea si forma din prima zi chiar si dupa zeci de purtari si spalari

- afisam instructiunile de ingrijire pe etichetele produselor, dar si in descrierile acestora, astfel incat sa stii, de fiecare data, cum trebuie sa ingrijesti produsul tau

- alegem accesorii metalice (capse, catarame etc) fara nichel, pentru a te proteja de reactiile alergice cauzate de acest metal

- alegem fermoare de la cel mai mare producator roman, pentru a fi siguri ca durabilitatea si rezistenta acestora este conform asteptarilor

- realizam produsele creatie proprie in Romania, atat in atelierul propriu cat si prin colaborare cu linii de productie specializate pe confectii textile

- designul produselor noastre este realizat de un creator de moda roman, ceea ce ne asigura ca hainele noastre se potrivesc perfect in viata de zi cu zi din Romania

Asadar, cand alegi un produs byEDA, alegi un produs romanesc de calitate superioara, pe care-l vei putea purta cu mandrie si placere zi de zi!

Livram acest produs pe intreg teritoriul Romaniei si al Uniunii Europene prin curier rapid.

Livrarea standard in Romania a comenzilor achitate online (card bancar sau transfer) costa 15 lei*.

Pentru livrarea comenzilor cu plata ramburs in Romania se aplica o taxa de transport de 19 lei*.

Pe o perioada limitata, livrarea standard in Romania a comenzilor achitate online este gratuita*.

*Pentru livrarea comenzilor in localitatile din exteriorul arieri de acoperire a curierului (lista completa a localitatilor aici) se aplica o taxa suplimentara de 21 lei.

Livrarea expres in UE: de la 18€ (tariful este calculat in functie de adresa si greutatea expeditiei).

Termenul estimat de executie si livrare este afisat pe pagina produsului. Livrarea se face in 1-2 zile lucratoare din momentul expedierii comenzii.

In cazul in care comanda contine produse cu disponibilitate diferita, termenul de livrare va fi conform cu cel mai lung termen afisat. 

In perioadele de varf, datorita volumului mare de comenzi inregistrate, pot aparea intarzieri in procesarea si livrarea comenzilor. 

Iti punem la dispozitie urmatoarele metode de plata din care tu sa o alegi pe cea care ti se potriveste:

- plata online complet securizata, prin card de credit/debit, fara comisioane sau taxe suplimentare

- internet banking / transfer bancar in contul nostru (verifica lista de taxe si comisioane a bancii la care e deschis contul tau)

- ramburs la curier, in momentul livrarii (doar in Romania) - serviciu taxabil de catre curier, inclus in costul de livrare

- PayPal (pentru comenzi in €), fara comision sau taxe suplimentare

Pentru ca avem incredere totala in produsele noastre, garantam satisfactie 100%. 

ByEDA garanteaza ca acest produs este autentic si in conformitate cu informatiile de pe aceasta pagina. 

Acest produs poate fi returnat in 14 zile de la primirea coletului, conform politicii de retur din Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. 

Certificat de garantie imbracaminte

Completeaza tinuta

Clientii care au ales acest produs au mai comandat si:

Alte 13 produse care te-ar putea interesa:

Produs adaugat in wishlist