Plateste in siguranta cumparaturile tale

Modalitati de plata disponibile

  • VISA & MASTERCARD

Plateste online cu cardul tau Visa sau MasterCard in deplina siguranta prin intermediul partenerului nostru Netopia Mobilpay

Se poate efectua plata online cu cardul personal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Netopia Mobilpay. Datele cardului tau nu sunt accesibile si nu vor fi stocate de catre byEDA, fiind necesare strict in vederea autorizarii tranzactiei. Siguranta informatiilor tale este garantata de faptul ca Netopia Mobilpay nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta. Primesti confirmarea imediata a platii, iar tranzactia este operata intr-un mediu 3D-Secure, astfel incat datele tale sunt protejate.

Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale. Pentru a evita situatiile neplacute, te rugam sa verifici care este cursul de schimb aplicabil pentru plati online, daca ai conturi in valuta.

Aceste standarde reprezinta rezultatul eforturilor organizatiilor internationale Visa si Mastercard de a minimaliza frauda online, protejand atat detinatorii de card cat si comerciantii care ofera posibilitatea platii online.

Intr-un sondaj realizat de Visa in privinta problemelor ce survin la plata online a bunurilor si a serviciilor, mai mult de 70% din posesorii de card au indicat posibilitatea furtului informatiilor “sensibile” (numarul cardului, data expirarii etc) ca cea mai mare temere a lor in momentul in care initiaza o plata pe Internet si au mentionat preferinta pentru a cumpara online pe site-uri securizate prin sistemul 3D Verified By Visa.

  • Plata in numerar - ramburs

Poti achita in numerar la curierul care iti livreaza comanda, daca aceasta este preferinta ta. Fii pregatit/a sa ai suma exacta disponibila, intrucat curierul nu are mereu posibilitatea de a oferi rest.

  • Plata prin transfer bancar (OP)

Daca preferi sa faci plata prin sistemul tau de online banking sau cu ordin de plata (OP) la ghiseul bancii tale, vei avea la dispozitie datele necesare la momentul finalizarii comenzii (denumirea societatii, contul IBAN, banca). Intrucat aceasta modalitate de plata presupune validarea manuala a comenzii tale prin verificarea operatiunilor pe contul nostru bancar, termenul de procesare a comenzii tale va creste cu 1-2 zile lucratoare. 

Te rugam sa tii cont ca banca ta poate percepe comisioane pentru tranzactiile efectuate, astfel incat te sfatuim sa consulti termenii si conditiile aferente contului tau la banca emitenta.

Iti recomandam plata online cu cardul tau Visa sau Mastercard, fiind cea mai rapida, ieftina si sigura modalitate de plata disponibila!

Produs adaugat in wishlist