Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.
OK

Livrarea comenzilor

Comenzi expediate în România

ByEDA.ro livrează pe întreg teritoriul României. Modalitatea de livrare aleasă ține cont de destinația coletului, conform nomenclatorului de zone aferent companiilor de curierat cu care colaborăm.

Promotie limitata: Incepand cu data de 16.10.2018, toate comenzile achitate online cu cardul bancar sau prin transfer bancar/online banking/ordin de plata beneficiaza de livrare gratuita in Romania!

Tariful expedițiilor prin curierat rapid pentru zona 0 de livrare, este 16 lei. Te rugăm verifica aici lista localităților incluse în zona 0.

Pentru comenzile cu destinația situată în afara zonei 0 de livrare a curierului rapid, livrările se vor efectua prin intermediul serviciului PrioriPost al Poștei Române. Tariful de livrare prin serviciul PrioriPost este 16 lei. 

Livrarea comenzilor în zona 0 se face prin intermediul Fan Courier, în termen de circa 72 de ore de la confirmarea comenzii de către operatorii noștri. Poți urmări livrarea coletului tău prin intermediul AWB Tracking, introducând numărul de referință al livrării (primit prin email) în căsuța corespunzătoare din site-ul curierului sau facând click pe linkul transmis automat de sistem pe adresa ta de email.

Livrarea comenzilor în afara zonei 0 de livrare Fan Courier se face prin serviciul PrioriPost, în termen de circa 72-96 ore de la confirmarea comenzii de către operatorii noștri. Poți urmări livrarea coletului tău prin intermediul Track&Trace introducând numărul de referință al livrării în căsuța corespunzătoare din site-ul Poștei Române.

Dacă totuși preferi livrarea prin curierat rapid, vei plăti un tarif adițional pentru kilometri suplimentari in valoare de fixă de 18 lei, indiferent de numărul kilometrilor suplimentari. În vederea exprimării acestei opțiuni, vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant ByEDA, în cazul în care adresa ta ar presupune kilometri suplimentari, pentru a obține acordul tău cu privire la soluția de curierat aleasă. Plata taxei aditionale se va face in momentul livrarii.

Termenul general de livrare este afișat pe pagina fiecărui produs si este exprimat in zile lucratoare. Comenzile efectuate până la ora 13 sunt procesate în aceeași zi, iar comenzile efectuate după ora 13 vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare. Comenzile efectuate sâmbăta și duminica, precum și în zilele de sărbătoare legală vor fi procesate în prima zi lucrătoare. Producția și procesarea comenzii tale este efectuată operativ, însa depinde de volumul de comenzi aflate în lucru în atelierul care realizează producția. Termenul afișat pe pagina produselor ține cont de eventualele întârzieri care pot să apară, însa unele situații imprevizibile pot genera timpi suplimentari, de exemplu în situația în care produsele lipsesc din stocul furnizorului sau există un număr neașteptat de mare de comenzi aflate în execuție.

Tariful de livrare a coletelor este valabil conform termenilor și condițiilor curierului, documente disponibile pentru consultare pe site-ul Fan Courier. Pentru livrările către adrese situate în afara ariei de acoperire a serviciului standard se pot aplica taxe suplimentare în cuantum de 18 lei, indiferent de numărul kilometrilor suplimentari parcurși.

Curierii FanCourier te vor notifica prin SMS cu privire la data și ora estimate pentru livrarea coletelor tale. Ei vor efectua 2 (două) tentative de livrare la adresa înregistrată de tine în site, iar dacă nu se poate efectua livrarea, coletul tău va fi returnat la sediul nostru. Pentru a retrimite coletul înspre tine, va fi necesar să achiți încă o dată tariful de transport, altfel comanda va fi considerată drept refuzată și va intra în procedura de retur.

Pentru a evita situațiile neplăcute, te rugăm să acorzi atenție sporită la completarea în siteul nostru a următoarelor informații:

- ADRESA DE LIVRARE trebuie să fie corectă și completă, inclusiv codul poștal

- NUMARUL DE TELEFON trebuie să fie completat pentru ca tu să poți fi contactat/ă de curier în vederea livrării

În cazul în care ai nevoie de ajutor pentru identificarea codului tău poștal, poți apela la acest siteTe rugăm sa fii atent(ă) la numărul clădirii în momentul în care alegi codul poștal.

Limitarea răspunderii

În anumite perioade în care volumul livrărilor efectuate de partenerii noștri de la Fan Courier și Poșta Română este, în mod tradițional, crescut (de exemplu: Paște, Crăciun, BlackFriday etc), există posibilitatea ca livrarea comenzii tale să sufere o întârziere rezonabilă. Această întârziere nu constituie o încălcare a contractului încheiat între Client și Vânzător, fiind în afara controlului nostru. Te rugăm să urmărești pe siteul curierului evoluția coletului tău și te asigurăm că acesta va ajunge la tine și te vei putea bucura de produsele alese.

__________________

Notă: 

Îți punem la dispoziție modalitatea de plată cu cardul bancar fără comision de plată, în deplină siguranță, la finalizarea comenzii tale și te încurajăm să o alegi. 

Dacă, totuși, preferi să achiți Ramburs contravaloarea comenzii tale, te rugăm să te asiguri că, la momentul livrării acesteia, ai asupra ta suficient numerar pentru a o achita. Te rugăm să ții cont de faptul că curierii nu au obligația de a avea asupra lor numerar pentru a acorda rest.

Plata ramburs este disponibilă și pentru coletele livrate prin PrioriPost, în aceleași condiții: plata numai cash, la curierul Poștei Române.

Comenzi expediate către țări membre ale Uniunii Europene

Logo DHL

Comenzile tale ajung in 24-48 de ore de la ridicarea coletelor prin DHL - serviciul par avion!

ByEDA.ro livrează comenzile tale către alte țări membre ale Uniunii Europene, în sistem Door-to-Door, în următoarele condiții:

- Comenzile sunt plasate de pe un cont de client valid, înregistrat cu toate datele necesare în vederea identificării destinatarului, inclusiv cod poștal, regiune/comitat/județ și obligatoriu cu număr de telefon mobil valid

- Comenzile sunt achitate online cu cardul bancar direct pe site-ul nostru, complet securizat, prin intermediul partenerului nostru, Netopia MobilPay

- ByEDA.ro nu colecteaza datele cardului tau bancar, detaliile acestuia nu ajung in posesia noastra, fiind necesare exclusiv pentru procesarea platii de catre partenerul nostru.

- Comenzile conțin produse care pot fi ambalate în colete de până la 2 kg si dimensiune de maximum 35x26x10 cm

- Comenzile plasate din tări membre UE nu pot fi achitate ramburs!

În funcție de țara din care plasezi comanda, costul expediției va fi afișat în timp real, pentru adresa înregistrată de tine. Lista completa a tarifelor de expediție către țări membre ale Uniunii Europene este:

Țară

Tarif/colet până la 2 kg

TVA inclus, în RON 

Tarif/colet până la 2 kg

TVA inclus, în EUR 

1 EUR=4.76 RON

Austria 69,00 14,50
Belgia 69,00 14,50
Bulgaria 66,64 14
Cehia 69,00 14,50
Cipru 87.00 18,28
Danemarca 78,00 16,39
Finlanda 78,00 16,39
Franța 79,00 16,60
Germania 69,00 14,50
Grecia Continentală 69,00 14,50
Irlanda (Republica) 78,00 16,39
Italia 69,00 14,50
Luxemburg 69,00 14,50
Marea Britanie* 79,00 16,60
Olanda 69,00 14,50
Polonia 69,00 14,50
Portugalia 78,00 16,39
Slovacia 69,00 14,50
Spania 78,00 16,39
Suedia 78,00 16,39
Ungaria 69,00 14,50

* Include si Irlanda de Nord.

ATENȚIE: DHL pune la dispozitia tuturor destinatarilor aplicatia ODD, prin care poate fi aleasa data, ora si adresa de livrare, conform politicii de utilizare a serviciului. Vei primi prin email linkul de urmarire imediat ce comanda a fost ridicata, iar prin aplicatia On Demand Delivery (ODD) poti efectua modificari asupra adresei de destinatie, poti solicita retinerea coletului la DHL pe o perioada de timp si, desigur, poti vedea unde anume este coletul tau in fiecare clipa. 

Tarifele exprimate în EURO sunt calculate la un curs de 4.76 RON=1 EUR. Tariful valabil este cel exprimat în RON, afișat în momentul validării comenzii. 

Te atenționăm asupra faptului că banca ta poate aplica comisioane de schimb valutar la momentul plății cu cardul online. Te rugăm să consulți lista de taxe și comisioane pusă la dispoziție de banca ta. 

ByEDA.ro și procesatorul de plăți online Netopia Mobilpay nu vor stoca în niciun fel datele cardului tău bancar. Acestea sunt introduse de tine într-o interfață securizată, iar plata este validată prin 3DSecure/Verified by Visa, în funcție de cardul tău bancar. Plata online cu cardul bancar nu presupune niciun fel de comisioane din partea Netopia Mobilpay, singurele comisioane aplicabile fiind cele stabilite de banca ta, în directă relație cu serviciile tale bancare.

Pentru a evita situațiile neplăcute, te rugăm să acorzi atenție sporită la completarea în siteul nostru a următoarelor informații:

- ADRESA DE LIVRARE trebuie să fie corectă și completă, inclusiv codul poștal

- NUMARUL DE TELEFON trebuie să fie completat pentru ca tu să poți fi contactat/ă de curier în vederea livrării

Limitarea răspunderii

În anumite perioade în care volumul livrărilor efectuate de partenerii noștri de la DPD România, Fan Courier si DHL este, în mod tradițional, crescut (de exemplu: Paște, Crăciun, BlackFriday etc), există posibilitatea ca livrarea comenzii tale să sufere o întârziere rezonabilă. Această întârziere nu constituie o încălcare a contractului încheiat între Client și Vânzător, fiind înafara controlului nostru. Te rugăm să urmărești pe siteul curierului evoluția coletului tău și te asigurăm că acesta va ajunge la tine și te vei putea bucura de produsele alese.

Îți mulțumim că ai ales să cumperi de la ByEDA.ro!