ByEDA - We are Made in Romania

Cine suntem?

byEDA  este, inainte de orice, o marca de imbracaminte de calitate superioara, inspirata de cele mai noi tendinte internationale. De la tricouri clasice la modele supradimensionate, de la hanorace cu fermoar la variante oversize, rochii, pantaloni, camasi, salopete, jachete - designerii si graficienii byEDA acopera, pas cu pas, nevoile vestimentare ale publicului atent la detalii.

byEDA este o echipa de oameni inimosi, pasionati de frumos, perfectionisti si implicati. Experienta clientilor este permanent in centrul preocuparilor noastre si stim ca diferenta este in detalii, in atitudine, in profesionalism.

Ce fel de colegi cautam?

Daca esti o persoana pasionata de frumos, comunicativa, care doreste sa se perfectioneze permanent si apreciaza munca in echipa, esti binevenit/a in familia byEDA!

Suntem o familie in crestere si credem intens in respect, comunicare, pasiune si creativitate. Impreuna cu tine vom construi mai departe marca byEDA si vom putea fi, cu totii, mandri ca suntem Made in Romania!

Consulta periodic lista posturilor active si aplica - vrem sa te cunoastem!

Daca nu te regasesti intr-unul din posturile disponibile, insa iti doresti sa te alaturi echipei byEDA si crezi ca poti avea un aport pozitiv, trimite-ne CV-ul tau pentru a intra in baza noastra de date. Te vom contacta de indata ce apare o noua oportunitate!

Produs adaugat in wishlist