Despre noi

Cine suntem?

O echipă de tineri cărora le place să fie diferiți, să nu se conformeze regulilor vestimentare clasice, care nu doresc să poarte ”uniformele” pe care le găsesc în mall-uri. Niște oameni deschiși, zâmbitori care-și pun energia pozitivă la lucru în beneficiul tău!

Ne-am gândit mult și bine dacă suntem mulțumiți cu produsele pe care le găsim prin magazine. Le știi și tu, rafturi pline cu zeci și zeci de produse identice, din toate mărimile. Alegi câteva, te bucuri că îți vin bine și pleci cu ele acasă. Le îmbraci cu prima ocazie și ieși în oraș, unde dai peste cineva care poartă fix același produs. Okay, dacă nu ești o vedetă la un mare eveniment, să zicem că nu e tragic, dar nu-i așa că ți-ai dori să fie și îmbrăcămintea ta unică, la fel ca tine? 

Ei bine, noi ne dorim să putem purta hainele noastre fără să ne mai întrebăm dacă există riscul să poarte și alții același model. Am început să ne personalizăm garderoba și am decis că îți putem oferi și ție o experiență similară. 

Împreuna cu Adelina îți propunem articole vestimentare alese cu grijă, având în vedere calitatea suportului textil și grafica aplicată, astfel încât TU să poți purta cu mândrie produsele noastre, chiar și după un număr mare de spălări. 

Magazinul ByEDA este structurat în mai multe colecții, răsfoieșt-le pe toate pentru a decide care ți se potrivește mai bine. 

Ne pasă:

Am ales să colaborăm cu tineri artiști, designeri și ilustratori, pentru a avea șansa să obținem produse unice, cu personalitate puternică. Vei găsi în magazinul nostru produse zămislite din imaginația și creativitatea partenerilor și prietenilor noștri!

Vrem să fii mândră/mândru de produsele noastre, să te bucuri de fiecare purtare a acestora și să putem pregăti noi produse pe gustul tău. Din acest motiv, produsele vor fi pregătite în cantități limitate, pentru a evita transformarea lor în alte ”uniforme”.

Fii cu ochii pe site-ul nostru, scrie-ne părerile tale în secțiunea Contact sau pe conturile de socializare și îți promitem că vom face tot posibilul să te ascultăm! 

 • Părerea ta este importantă pentru noi!

  Ne dorim sa știm părerea ta, așa ca folosește sistemul de rating disponibil la fiecare produs. Mai mult, vrem să știm cum îți vine produsul ales și unde ai decis să-l porți, așa că îți sugerăm să postezi fotografii pe Instagram și Facebook și folosește #byeda  pentru a putea ține legătura permanent! Folosește produsele noastre în combinații interesante și, cine știe, poate vei avea o surpriză!

 • Livrare în toată România prin curierat

  Livrăm produsele noastre pe întreg teritoriul României, prin intermediul companiei de curierat FanCourier. Termenul de livrare obișnuit este de 24-48 ore de la procesarea comenzii în zonele deservite direct de FanCourier. În cazul în care adresa ta se afla pe lista de localități externe, termenul de livrare poate fi prelungit, conform politicii curierului.

 • Livrare internationala prin DHL Express

  Livrăm produsele noastre in 19 tari membre ale Uniunii Europene prin intermediul DHL Express, pe cale aeriana. Termenul de livrare obisnuit este intre 24-48 ore de la ridicarea comenzii de catre agentii DHL, coletele fiind transportate par avion. 

 • Garantăm calitatea produselor

  Am ales să folosim textile de cea mai bună calitate, de la producători renumiți, iar imprimeurile sunt realizate cu cerneala certificată eco, lipsită de toxicitate și având o durabilitate crescută (atât timp cât respecți regulile de spălare și uscare a produselor).

Produs adaugat in wishlist

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.