Politica de confidențialitate

DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE

ByEDA se obligă să vă protejeze datele personale.

Acest angajament de confidențialitate explică modul de colectare a datelor și practicile utilizate pe site-ul www.byEDA.ro; nu se adresează altor produse sau servicii. Accesând site-ul, acceptați colectarea de informații și practicile descrise în această Declarație de Confidențialitate.

 

Ce fel de informații colectăm la www.byEDA.ro ?

Informațiile sunt colectate atunci când lansezi o comandă, când te înregistrezi ca utilizator, când ne trimiți un e-mail, când purtăm o convorbire telefonică sau când te abonezi la un serviciu sau club. Aceste informații pot include:

  • numele tău
  • adresa poștală
  • adresa de e-mail
  • numărul de telefon și de fax,

împreună cu alte informații personale sau de referință pe care accepți să le colectăm.

De asemenea, poți include informații despre alte persoane, pe care le trimiți către noi, de ex. numele și adresa unui destinatar al produselor.

În paralel, putem folosi o tehnologie pentru a identifica tipul de browser pe care îl folosești, domeniul de pe care intri pe www.byEDA.ro și paginile pe care le vizitezi la www.byEDA.ro. Această tehnologie ne ajută să înțelegem mai bine felul în care www.byEDA.ro poate răspunde nevoilor tale, prin îmbunătățirea imaginii și a conținutului oferite în web site.

 

Acordul tău

Prin folosirea web site-ului www.byEDA.ro sau prin cumpărarea de produse de la www.byEDA.ro îți declari acordul în mod explicit privind colectarea de informații și folosirea lor așa cum a fost specificat în acest document.

Este posibil ca la intervale de timp aceste specificații să fie modificate, de aceea iți sugerăm să re-vizitezi această pagină.

Prezentul document face parte integrantă din Termenii și Condițiile de operare ai www.byEDA.ro.

Produs adaugat in wishlist

Site-ul nostru folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței tale de shopping. Continuarea navigării pe site implică acceptarea utilizării acestora.