Adelina Pestritu va fi prezenta la Cloud No 9 Pop-up Store din 9 si 10 noiembrie prin brandul sau de haine byeda.ro

 

Adelina Pestritu, castigatoarea Premiului “Best Romanian Influencer 2019”, potrivit E! People’s Choice Awards, va pleca la Los Angeles pentru marea gala de premiere din 10 noiembrie unde vor participa cele mai mari personalitati ale lumii, insa pe 9 si 10 noiembrie isi va trimite hiturile, dar si cele mai recente creatii de pe site-ul ei byeda.ro la editia de toamna-iarna a Cloud No. 9 Pop-up Store care va avea loc la Bucuresti Mall Vitan.

“Am pregatit pentru vizitatorii targului niste minunatii de produse, atat cele mai vandute si cerute piese din colectiile byeda.ro de pana acum, dar si noutati create special pentru acest targ. Eu nu voi putea fi acolo, asa cum mi-as fi dorit si cum imi propusesem, pentru ca a aparut aceasta veste minunata cu participare mea in calitate de castigator al premiului “Best Romanian Influencer 2019” la marea gala de la Los Angeles, insa prin fiecare produs pe care il voi trimite la targ, o sa fie si putin din sufletul meu, va garantez”, a declarat plina de emotie Adelina Pestritu, fondatoarea byeda.ro.

Haine, genti si accesorii pentru femei, barbati si copii, tricouri, hoodie-uri, hanorace, geci, jachete, rochii, fuste, salopete, pantaloni, paltoane si trench-uri, imbracaminte pentru sport, lenjerie de corp, toate disponibile online pe www.byEDA.ro, vor putea fi gasite pe 9 si 10 noiembrie, de la ora 10, la ora 22.00, la Cloud no. 9 Pop-up Store, din Bucuresti Mall, pe Calea Vitan 55-59.

"Tot pentru voi, mai ales pentru tinerele (viitoare) mamici care ne veti vizita la Cloud no. 9 Pop-up Store, am decis sa includ in standul byEDA.ro celebrele centuri Belly Bandit care m-au ajutat sa imi revin la forma fizica ideala dupa nastere - asa ca aveti inca un motiv sa ne vizitati!" - o invitatie de nerefuzat din partea Adelinei Pestritu

  Pe langa brandul de haine al Adelinei Pestritu, byeda.ro, printre expozantii editiei Cloud no. 9 Pop-up Store, din 9-10 noiembrie, de la Bucuresti Mall se numara designeri români în vogă precum Framboise, Motta, Balixir, Dana Dinu, Mirabilis Art, Lure Studio, Annema, Icrus Florea, Boolina, Marabou Boutique, Underblacked, Carmenittta, Bijoux Artemis, Alyna Store sau CuAnna.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat în 2012, din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta si personalitatea. Editia de toamna va avea loc pe 9 si 10 noiembrie, de la 10 dimineata la 10 seara, la Bucuresti Mall, iar mai multe detalii se pot gasi pe pagina oficiala de Facebook a organizatorului: https://www.facebook.com/cloud9magazine si pe pagina evenimentului.

Photo credit: Studio Baragan    

Comments (0)

Produs adaugat in wishlist