Dragile mele,

In urma cu cateva luni am inceput sa simtim nevoia unui refresh al magazinului nostru, intocmai cum simtim nevoia de refresh la garderoba. Si-am inceput sa lucram la noua versiune, pas cu pas, avand grija sa pastram ce v-a placut si sa aducem functionalitati noi, sa va usuram cat mai mult experienta pe site.

Primul lucru, esential chiar, pe care l-am facut a fost sa dezvoltam si mai mult informatiile despre produsele byEDA si ale partenerilor nostri. A aparut, deci, o sectiune noua, Detalii, la fiecare produs, in care sunt afisate informatii privind compozitia, stilul produsului, materialele utilizate si asa mai departe. 

Apoi am activat la fiecare produs ghidul de marimi, astfel incat tu sa poti verifica ce masura ti se potriveste. Dimensiunile mentionate in ghidul de marimi se refera la masurile tale si nu ale produsului!

Si pentru ca parerile voastre sunt importante, am activat sectiunea de Review-uri la fiecare produs si va invit sa lasati acolo review la produsele pe care le-ati comandat, astfel incat si alti utilizator si clienti sa fie informati cu privire la calitatea produselor noastre.

De asemenea, am activat o sectiune de blog, pe care voi publica articole pe temele care ne intereseaza pe noi, femeile: moda, frumusete, ingrijire, styling, evenimente. Cred ca un astfel de blog va completa in mod fericit magazinul de imbracaminte!

Dar nu ne oprim aici. In urmatoarea perioada, colegii mei din echipa byEDA vor aduce din ce in ce mai multe produse interesante pe site, de la diferiti designeri romani sau straini.

ByEDA este, insa, si o marca de imbracaminte, pe care am creat-o pentru voi. Colaborarile cu graficieni au dat nastere tricourilor, hanoracelor, rochiilor imprimate pe care vi le-am propus pana acum. Iar acum mergem la urmatorul nivel: design propriu, unic, cool, realizat de un designer roman (despre care o sa va spun mai multe intr-o alta postare), fabricarea produselor integral in Romania si, evident, atentie la detalii intocmai precum la marile case de moda. Primul produs din noua gama byEDA este Rochia Emily, o rochie funky cu jocuri volumetrice si centura cu accesorii, gandita special pentru femeia non-conformista care cauta ceva cu adevarat wow! 

Am purtat cu deosebita placere rochia Emily in prima zi de festival la Untold 2019, cand v-am dat intalnire la standul Head&Shoulders si m-am bucurat ca ati venit in pofida ploii care ne-a dat batai de cap. Trebuie sa va spun ca sunt incantata de feedback-ul vostru cu privire la aceasta rochie si abia astept sa vad fotografii cu voi purtand-o!

Asadar, bun venit in noul magazin byEDA.ro - va astept cu inima deschisa!

Pe curand!

Ade

Adelina Pestritu poarta rochia Emily la Untold 2019

Comments (0)

Produs adaugat in wishlist